Εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στην Ελλάδ...
Related media:
Videos
Title
Abstract [-]
Παρουσίαση εργοστασίου που παράγει αυτοκίνητα στην Ελλάδα που εξάγονται στην Αμερική, και επίδειξη των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου.
Abstract in English [-]
Presentation of a factory manufacturing cars destined to be exported to the United States and demonstration of the cars' capacities.
Description [-]
Γενικό πλάνο εσωτερικού εργοστασίου που δείχνει αυτοκίνητα υπό συναρμολόγηση. Το αυτοκίνητο αυτό είναι ένα ημιφορτηγό με ελληνική πατέντα που, εκτός από τον κινητήρα, κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Πολύ γενικό πλάνο εσωτερικού του εργοστασίου, εργάτες με μάσκες ραφινάρουν το αμάξωμα των αυτοκινήτων, γενικό πλάνο στη γραμμή παραγωγής. Πολύ κοντινό πλάνο σε τροχό του αυτοκινήτου, γενικά πλάνα με επίδειξη των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου σε ανώμαλο δρόμο. Το αυτοκίνητο διαθέτει ειδικό σύστημα ελατηρίων, δύο κυλίνδρους, αερόψυκτη μηχανή και αναπτύσσει ταχύτητα ως εκατό χιλιόμετρα την ώρα με άνεση, ασφάλεια και χωρίς κραδασμούς. Μεσαίο πλάνο στο φορτηγό πλοίο «Sport Courrier», γενικά πλάνα προκυμαίας όπου φορτώνονται τα αυτοκίνητα αυτά με προορισμό το Ντιτρόιτ και πλάνα του καταστρώματος του πλοίου. Το σχόλιο αναφέρει ότι η εξαγωγή του αυτοκινήτου αυτού αποδεικνύει τα προτερήματά του, αφού έχει ζήτηση στο Ντιτρόιτ, την παγκόσμια πηγή του αυτοκινήτου.
Rights [-]
Copyright owner of this material is the Hellenic National Audiovisual Archive (HeNAA). For further inquiries please e-mail to info@avarchive.gr
Date of original transmission: 15/02/1963
Provider: HENAA
Creator: GGE - GGE
Publisher: HeNAA
Production platform: Film
Production colour: Black & white
Production space: Outside broadcast (live)
National/European dimension: A programme or format that has moved across European borders
Source: HeNAA
Genres:
News
Spatial coverage:
Greece